Za pomoć pri preseljenju, savet ili besplatne konsultacije pozovite +381 60 08 543 21 odmah.


ground transportTransport u okviru Evrope

Balkan Relocations d.o.o nudi transportne usluge u svim režimima i organizaciju prevoza svih vrsta roba, ličnih selidbenih stvari i predmeta domaćinstva, vozila, građevinskih masina, sajamske robe, čamaca, motorcikala, pošiljki pod temperaturnim režimima, opasnih materija i gabaritnih tereta za Ambasade, kompanije, privatna lica, auto kuće, korporacije, mala i srednja preduzeća i još mnogo toga. Možete nam poveriti Vasu pošžsiljku za brzu i pristupačnu isporuku od vrata do vrata. Balkan Relocations zna da je logistika više od toka robe i usluga od tačke A do tačke B.

Znamo koliko je važna odgovarajuća transportna logistika za lanac snabdevanja vašeg posla, budžetske zahteve i, na kraju, vaše primarne ciljeve. Zato vam nudimo  našu posvećenost pouzdanosti i odgovornost.

Nudimo vam konkurentne cene, iskusvo u rutiranju  i optiimizaciji vožnje kao i konsalting iz oblasti selidbi i međunarodnog saobraćaja i obezbeđivanja dozvola i neophodne dokumentacije. Pomažemo vam da izaberete odgovarajuća rešenja za isporuku vašeg tereta!

Grupni / zbirni transport

Balkan Relocations d.o.o Vam nudi mrežu redovnih linija sa svim evropskim zemljama. Zbirni transport je resenje za Vas ako imate manje posiljke, koje ne zauzimaju prostor celog transportnog vozila.
Koristeći sopstvenu mrežu  a i renomirane domaće i inostrane partnere omogućicemo pouzdanu isporuku malih pošiljki od vrata do vrata.

Nudimo:

  • Prevozne usluge od / do svih evropskih zemalja.
  • Odgovarajuća profesionalna podrška u otpremi carinskih pošiljki
  • Kontrola pošiljki duž cele transportne trase i usluga praćenja iste
  • Osiguranje pošiljke robe.
  • Kompletna logistička podrška  (carinjenje, skladištenje itd.)

Unutrašnji transport

Balkan Relocations d.o.o Vam nudi direktne ili zbirne prevoze na teritoriji čitave Srbije sopstvenim i vozilima drugih prevoznika sa kompletnom logistikom i uslugama skladištenja. Naša firma nudi sigurnost, brzinu, pouzdanost i efikasnost svih vidova transporta adekvatnim sredstvima.

Kontaktirajte nas

BALKAN RELOCATIONS doo

Bulevar Arsenija Čarnojevića 80
11070 New Belgrade, Serbia, , 

  +381 11 408 15 90

  +381 11 408 15 90

  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  contact