Za pomoć pri preseljenju, savet ili besplatne konsultacije pozovite +381 60 08 543 21 odmah.

Unesite kod za praćenje svoje pošiljke

Mi smo Balkan Relocations

Svaki detalj je bitan kada dodje do Vaše selidbe...

O nama

Svaki detalj je bitan kada dodje do Vaše selidbe. Prva stvar koja Vam je potrebna je neko kome možete da verujete.

Balkan Relocations je kompanija koju čini tim sa 20 godina iskustva na polju domaćih I internacionalnih preseljenja, transporta, logistike I skladištenja robe.

Kada se odlučite za selidbu iz ili u Srbiju ili Crnu Goru, sve što je neophodno učiniti možete prepustiti nama. Mi Vam možemo ponuditi svo naše iskustvo u domaćim, internacionalnim I korporativnim preseljenjima, selidbama ličnih stvari, predmeta domaćinstva ili kancelarijske opreme I nameštaja. Mi ćemo Vam pomoći u svim potrebnim procedurama I uslugama I omogućiti I pružiti kvalitet I iskustvo kakvi su Vam potrebni.Balkan Relocations vam pruža najkvalitetniju moguću uslugu u domenu domaćih I inostranih preseljenja, selidbe Vaših kućnih ljubimaca, dokumentacije I administrativnih procedura prilikom pribavljanja potrebnih viza, dozvola I ostalih usluga koje su srodne preseljenju. Partnerski I ugovorno smo deo globalne liste kompanija sa istom delatnošću putem mreže kvalitetnih agenata I posebno odabranih partnera.

Naša misija je da postenamo najbolji agent za pružanje usluga pakovanja, distribucije, transporta I usluga relokacija- premeštaja na teritoriji Srbije, Crne Gore i ostalih delova Balkana.

Balkan Relocations

Sa našom kompanijom možete biti uključeni u ceo proces onoliko koliko Vi želite.

Ako ste u potrazi za profesionalnom, stručnom, pogodnom I pristupačnom uslugom Balkan Relocations je idealno rešenje za Vas .

Možemo Vam ponuditi usluge po Vašem izboru:

  • Celokupni servis pakovanja po principu “od vrata do vrata”
  • Samo pakovanje osetljivih I lomljivih stvari
  • Možete se spakovati sami a mi ćemo Vam dostaviti materijal za pakovanje
  • Utovar i istovar spakovanih stvari
  • Skladištenje
  • Sve vrste montaža, sastavljanja I rastavljanja stvari I nameštaja kao I usluge profesionalnih stolara
  • Prevoz širom sveta
  • Isporuku na željenu adresu
  • Asistenciju prilikom pribavljanja potrebne dokumentacije u procesu premeštanja i preseljenja

Više informacija :

Pitajte naše stručnjake za sve što Vas zanima, pozovite našeg predstavnika na +381 60 08 54321 svakoga dana, u periodu od 7:00 do 19:00 časova.

PRESELJENJA

Balkan Relocations poznaje standarde industrije I njene zahtevne korake. Sa nama ćete dobiti iskusan tim pakera I supervizora koji će Vam pomoći da Vaše preseljenje protekne bez stresa.

Naš tim je izuzetno obučen, iskusan I organizovan, opremljen potrebnom opremom I veoma pažljiv. Odnoseći se prema Vašim ličnih stvarima sa posebnom važnošću I pažljivošću, Vi ćete biti bez brige I preseljenje ce proteći baš kako ste I zamislili. Naš jedini cilj je Vaše zadovoljstvo prvoklasnom uslugom u svakom pojedinačnom segmentu procesa preseljenja.

Opširnije...

Mi razmišljamo globalno


Pokrivenost glavnih globalnih tržišta. Veliko iskustvo u industriji svih vrsta transporta. Pouzdanost. Posvećenost kvalitetu i sigurnosti. Iskusni zaposleni obučeni u svim aspektima transporta.

Balkan Relocations do.o je Vaš prevoznik i pružalac teretnih usluga od vrata do vrata. Nase porodično poslovanje drži obećanja da će isporučiti Vašu posiljku u pravo vreme, na pravo mesto, poštujuci Vas budžet. Naša kompanija je zasnovana na konceptu da, kada svi zajedno napredujemo, uspeh je garantovan.

Drumski transport

Transport u okviru Evrope Balkan Relocations d.o.o nudi transportne usluge...

Pomorski transport

Balkan Relocations nudi rešenja u pomorskom transportu različitih roba i opreme,...

Avio transport

Posredujemo u avio transportu svih vrsta cargo pošiljki koristeći mreže koje i...

Carinski servisi i transportna logistika


Bez carinske dokumentacije, carinskog posredovanja i logističkih koraka nema dobrog transporta.

Naš tim logistike pruža transportna rešenja, planove, potrebne procedure i dokumentaciju. Nemojte raspoređivati delove vašeg carinjenja na različite kompanije. Pojednostavite svoj process, radom isključivo sa nama - od pocetka do kraja. Pomoću naših iskusnih carinskih stručnjaka pomažemo vam da definišete svoje potrebe i ostanete usredsređeni na pronalaženje mogućnosti za minimiziranje troškova i rizika. Istovremeno, mi pomažemo da se uskladite sa postojećim vladinim propisima i budete spremni za promene propisa i zakona.

Kontaktirajte nas

BALKAN RELOCATIONS doo

Bulevar Arsenija Čarnojevića 80
11070 New Belgrade, Serbia, , 

  +381 11 408 15 90

  +381 11 408 15 90

  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  contact