Za pomoć pri preseljenju, savet ili besplatne konsultacije pozovite +381 60 08 543 21 odmah.


petmove1

Preseljenje Vašeg ljubimca mi doživljavamo veoma lično i sa posebnom brigom se prema tome I odnosimo.Balkan relocations će se pobrinuti za svaki detalj u planiranju I organizaciji preseljenja Vašeg ljubimca. Takodje, brinućemo o svakom detalju tokom njihovog  puta I o njihovim specifičnim potrebama.

Naša usluga je dostupna pojedincima i korporacijama i ona uključuje:

  • Pomoć i asistenciju pri odabiru kaveza ili transportnog sredstva za Vašeg ljubimca i pružanje asistencije priilikom pribavljanja kaveza;
  • Domaće  i međunarodne dozvole potrebne za svaku zemlju uključenu u tranzitni lanac uključujući potrebne veterinarske  sertifikate ;
  • Servis i pomoć sa svim procedurama u slučaju da sami prenosite vašeg ljubimca;
  • Preuzimanje na Aerodromima  ili isporuku Vašeg ljubimca ;
  • Kompletnu logistiku prilikom odredjivanja letova uz najbolje tranzitno vreme I najkraće konekcije  gde je to moguće ;
  • Carinske uvozne ili izvozne procedure na Aerodromu Beograd ili predmetnoj carinarnici u  slučaju drumskog transporta;
  • Pomoć prilikom usluge zahtevanog karantina;

petmove2

Mi razumemo koliko je Vama važno da se ljubimci osećaju udobno i dobro za vreme putovanja i da sve bude uradjeno u skladu sa njihovim potrebama i sigurnostima.  Pružamo dodatnu brigu koji svaki ljubimac zaslužuje kako bi njegov put protekao bezbedno, udobno I sa što manje stresa.

Kućnim ljubimcima je potrebna udobnost u okviru svog putovanja . Za putovanja avionom, kavezi moraju ispunjavati odredjene uslove kao što su plastična školjka , izdržljive brave INTERLOCK za dodatnu sigurnost, žičani deo / ventilacione prozori koji će omogućiti zdrav protok vazduha i plastične matice koje neće korodirati  u toku korišćenja. Ljubimci moraju imati imati minimum 5 cm slobodnog prostora iznad vrha glave / ušiju dok su u stojećem polozaju u kavezu. Premala vrata ili kavezi sa vratima na vrhu nisu dozvoljena za vazdušni saobraćaj .Takođe, savitljivi ili metalni kavezi takodje nisu prihvatljivi.

U Vašem interesu I interesu sigurnosti i udobnosti Vašeg ljubimca je da se dimenzije kaveza dobro izračunaju kako bi on bio pogodan za udoban transport. Da biste to uradili na najbolji način molimo Vas da koristite naš pomoćni kalkulator na dnu stranice. Jednostavno izmerite vašeg ljubimca prema svim dimenzijama koje su tražene I dobićete rezultat.

PREUZMITE FORMULAR ZA RELOKACIJU KUĆNIH LJUBIMACA

Kennel Size Calculator

Calculator

 

Kontaktirajte nas

BALKAN RELOCATIONS doo

Bulevar Arsenija Čarnojevića 80
11070 New Belgrade, Serbia, , 

  +381 11 408 15 90

  +381 11 408 15 90

  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  contact